fbpx

Спа процедури и масажи

Арома масаж

Арома масажът  има изключително тонизиращ, подмладяващ и удовлетворяващ ефект. Използват се разнообразни етерични масла и средства, като кафе (тонизира), шоколад, морска мента (за пречистване на организма от вредни вещества), цитруси, масла от портокал и канела (подсилват имунитета).

Антицелулитен масаж

Антицелулитен масаж  е тип козметична процедура с употреба на ръчно масажиране, което е най-подходящо при наличие на целулит по кожата. Третирането върху кожата, чрез използване на различни масажни техники, ускорява притока на кръв в засегнатите зони, което спомага, както за изгарянето на мазнините, така и за отпушване на лимфните натрупвания.

Родопски масаж

Родопски масаж – масажът с керемиди е древен български метод, който се използва за облекчаване на мускулни болки и простудни заболявания. Керемидите имат свойството да задържат топлината подобно на вулканичните камъни и да прогонват от тялото ни напрежението, умората и мускулните болки. За масажа се използват специални глинени керемиди с овална форма, специално произведени за този ритуал.Съчетаването на техниката с етерични масла и родопски чай от екологично чисти райони на Родопите, прави масажа уникален български спа ритуал.

Сподели: