fbpx

Как протича Happy Week?

Happy week е здравословна седемдневна почивка. Тя стартира с настаняване на гостите в  хотел „ Невястата”и презентация на програмата от основателя и Д-р Валя Грудева. Всеки гост получава индивидуален график, в който са описани часовете за посещение на всички прегледи, процедури, спортни  активности и развлекателни занимания, които са заложени в плана на Happy week. Спазването на  индивидуалния график е лична отговорност на всеки един участник в програмата. За да бъде Happy week ефективна и за постигане на най-добри резултати, екипът ни разчита на точност и съзнателност при изпълнение на индивидуалните графици. В течение на програмата са заложени – медицински профилактични прегледи, здравословно хранене, релаксиращи, детоксикиращи и подмладяващи  процедури, разнообразни спортни активности, лекции за здравословен начин на живот и вечерни развлекателни занимания.   

Настаняване

“Happy Week“ се провежда в хотел „Невястата“, к.к.Пампорово.
Мястото, на което е разположен хотелът, е известно с рядък климатичен феномен чист планински въздух с отрицателна йонизация. Тези качества на въздуха са изключително благоприятни за лечение, възстановяване и профилактика на много състояния свързани с нервната, дихателната, сърдечносъдовата и имунна система на човешкия организъм. Регионът е известен и с дълголетието на своите жители, като именно тук броят на столетниците в България е най-голям.

Уютната атмосфера на хотела предразполага към почивка и комфорт през целия престой. Настаняването е в просторен апартамент, като всеки разполага с парно отопление, LCD телевизор, сателитна телевизия…

Научете повече...

Медицински прегледи и консултации

През втория ден лекарският екип  Happy week провежда изследвания (кръвни) и профилактични прегледи за установяване на моментния здравен статус на всеки гост.  Всеки участник в програмата получава препоръки и напътствия, които да следва по време на престоя си в Happy week  и след това. Скрининг на всички социално значими болести – сърдечно съдови, мозъчно-съдови, диабет, затлъстяване, чрез:

 • Високо специализирани изследвания, като: доплер-сонография, ехокардиография, биорезонансна диагностика.
 • В пакета ПРЕМИУМ е включен единственият по рода си
  тест за хранителна непоносимост “FOOD TEST” на преференциална цена, специално за гостите на Happy Week.
  Виж още >>>
Научете повече...Още за Food Test

Здравословно хранене

В течение на програмата ще се насладите на специално здравословно 5 степенно меню изработено от нашите диетолози и съобразено с вашите персонални показатели.

Състои се от 3 основни хранения – закуска, обяд и вечеря и 2 междинни. Всичките предложения са приготвени от екологично подбрани биопродукти, по специална технология, професионално разработена от екипа на Happy week.

 • Основни ястия от леки зеленчукови супи и бульони, фини меса, риби, пастети, пюрета и гарнитури, здравословно подправени и овкусени.
 • Салати от зеленчуци, плодове, кълнове, семена и ядки, с подходящи здравословни дресинги, сосове и подправки.
Научете повече...

Спорт и антистрес

Спортните и анти- стрес активности са разделени на две групи:

 • На закрито – йога, денс аеробика, водна гимнастика
 • На открито – разходка сред природата, поход в планината, медитации

Всички спортни и анти стрес активности са заложени в индивидуалният график на всеки гост на здравословната почивка Happy week.

Научете повече...

Спа процедури и масажи

По време на 7 дневният престой всеки гост получава 3 специални масажа – релаксиращ, подмладяващ и детоксикиращ; 3 пакетни процедури на инфрачервена сауна, финландска сауна и  парна баня. Всички процедури са разпределени индивидуално и ежедневно по време на здравословната почивка.

По лекарска препоръка или по собствено желание всеки гост на Happy week може да се възползва от 20% отстъпка и да заяви допълнителен масаж или  процедура, които предлага менюто на хотела.

Научете повече...

Лекции

По време на вашето здравословно изживяване ще имате възможност да присъствате и на лекции от доказани специалисти в областта на диетологията, психологията и дерматологията.

Част от темите, които ще обсъдим заедно са:

 • „Здравословното хранене, като стил на живот“
 • Хомеопатията – екологичния лекарствен еквивалент“
Научете повече...

Забавления

Всяка вечер по време на здравословната ви почивка Happy week за вашето настроение ще се грижат аниматори, които провеждат разнообразни групови занимания и игри.  Например: Първи стъпки в българските народни танци, ателиета , развлекателни програми.

Научете повече...
Сподели: