fbpx

 Имало едно време…

Имало едно време, през девет планини в десета…

Така започва всяка приказка за приключения, красиви принцеси и смели рицари, така започва и приказката за „Happy Week” в магичните Родопи.
Високо в планината, сгушен край столетни дървета, сред кристално чист въздух и заобиколен само от чуруликането на птиците, се намира хотел „Невястата“.
В него, потопени в аромата на борови иглички и в чудната, отпускаща погледа и сетивата гледка, пишем нашата „Happy Week” приказка.
Главните ни герои са лекари-магьосници – властелини на отварите и на най-модерната медицинска техника, които могат само от няколко капки кръв да определят моментния ни здравен статус. Уменията им са подплатени от най-добрите апарати за  определяне на здравето – магия от бъдещето! Да препоръчат такива билки и отвари, от които човек да се почувства много по-силен, здрав, жизнен и красив. И не само – всекидневно бдят над здравето на хората. Гостите се радват на щастливи и спокойни дни, изпълнени с ежедневно плуване и гимнастика за здраве и дълголетие. Всяка сутрин, посрещаме деня под лъчите на галещото слънце, с поглед отправен далеч на Изток и знание натрупано от гостуващи йога вестители.

След душевния мир, постигнат чрез азиатските техники, идва ред да се порадваме на даровете от Скандинавието – горещи и пречистващи стаи, пълни с релаксираща и детоксикираща ароматна пара.
Следобяд, отново всички заедно, тръгваме на дълги походи из чудните Родопи. Препятствията по пътя само ни сплотяват и правят по-добри и задружни. Често, в екип, майсторим различни полезни неща за природата, дома и бита.
Вечер ни гостуват изтъкнати учени, които предават знанието си и показват как да се грижим за себе си, за своето здраве, сила и дълголетие…
През цялото това време разчитаме и се подкрепяме с чистите дарове на природата – плодове и зеленчуци, заредени с енергията на работливите родопски хора… и с месце, отгледано в чисти еко ферми. Всичко това грижливо, отговорно и индивидуално се разпределя от нашите лекари-магьосници към всеки гост за оптимална детоксикация и лекота на душата. А след вечерята… след нея започват танците и игрите! И те не траят 3 дни и 3 нощи – не! При нас Happy Week приказката продължава цели 7 дни и 7 нощи!

Искате ли да напишете вашата приказка заедно с нас? Вземете един бял лист и да започваме!

Само сега и само за първа програма – 25 % отстъпка!
>>> Вземете от ТУК! <<<

Д-р Валя Грудева – Основател

Специалист по неврология, клинична хомеопатия, интегративна медицина, хранене и здравословен начин на живот.

Всяка програма “Happy week” започва с консултация с лекарски екип и провеждане на изследвания и профилактични прегледи за установяване на моментния здравен статус. Всеки гост получава препоръки и напътствия, които да следва по време на престоя си и след това.

Медицински прегледи и консултации

Създай свой собствен стил за здравословен начин на живот!

Открий своята еко дестинация

“Happy Week“ се провежда в
хотел „Невястата“
к.к.Пампорово

Мястото, на което е разположен хотелът, е известно с рядък климатичен феномен чист планински въздух с отрицателна йонизация. Тези качества на въздуха са изключително благоприятни за лечение, възстановяване и профилактика на много състояния свързани с нервната, дихателната, сърдечносъдовата и имунна система на човешкия организъм. Това е една от основните причини, поради които “Happy Week” избира Родопите и хотел “Невястата” за свои домакини.