fbpx

Нашият екип

Д-р Валя Грудева

Специалист по неврология, клинична хомеопатия, интегративна медицина и здравословен начин на живот.

През последните години задълбочава интересите си към епигенетичните фактори върху здравето и интегративните терапевтични стратегии. Съосновател на проект Happy Week Eco Healthy Holiday – иновативна концепция за здраве, младост и дълголетие, интегрираща съвременната конвенционална и алтернативна медицина, хранителни режими, двигателна активност и стил на работа и живот, които са в състояние да препрограмират генетично закодираните регулаторни механизми, както и да стимулират и поддържат неизчерпаемия вроден оздравителен потенциал на човешкия организъм.

Д-р Грудева завършва «Медицина» към Висш Медицински Университет /ВМУ/- София, специализира Неврология към Неврологична клиника- Александровска болница, катедра Неврология и през 1991 год. защитава отлично специалност по «Неврология».

През 2000 год. приключва отлично базов двугодишен курс по клинична хомеопатия към CEDH /Център за Обучение и Развитие на Хомеопатията/ в Париж, Франция. Д-р Грудева е сертифициран преподавател по клинична хомеопатия към CEDH от 2000 г. и част от международния преподавателски екип на CEDH. Преподава Клинична хомеопатия на лекари и фармацевти към ВМУ- София, Пловдив Варна и Плевен и на студенти по медицина и фармация, като свободно избираема дисциплина в Медицински университет- София.
През 2001 год. завършва магистратура по „Бизнес администрация и здравен мениджмънт” към Висша школа по мениджмънт и администрация към УНСС- София.

.

Д-р Мария Русинова

Специалист по хранене и диететика

Изпълнителен директор на Комплекс по детско хранене с Банка за майчина кърма-София. Консултант на известния френски метод за редукция на теглото под медицински контрол “Еurodiet България”. Консултант-диетолог на „Моята диета” и на сп. „Моето бебе и аз”, „Дневникът на мама“.

Завършва медицина в МУ София през 1997г. През 2007г. получава специалност – „Хранене и диететика” към Национален център по опазване на обществото здраве. От 1998 до 2000г. работи като терапевт в поликлиника Банкя. 2000-2005г. – лекар ординатор в Комплекс за детско хранене с “Банка за майчина кърма”, където през 2005г. става Изпълнителен директор. През 2012 година завършва базов двугодишен курс на обучение по клинична хомеопатия и редовно участва в курсове за поддържаща квалификация към Европейската школа по клинична хомеопатия.

Сподели: