fbpx

За нас

Когато няколко близки приятели, искат да променят света към по-добро, се раждат много идеи! Когато тези приятели са специалисти в различни области, с богат опит, иновативно мислене, страст и вяра в успеха, идеите се превръщат в реалност!

Аз съм лекар и винаги съм искала да бъда лекар! С дългогодишен професионален  опит, като невролог, пионер-хомеопат и квалифициран лекар в много иновативни терапии, който все още обича работата си, пациентите и хората, и иска да  помогне на всеки да се върне и остане в най-доброто си здраве!…

Той е мениджър на прекрасен хотел с уникална гледка, разположен в най-слънчевия планински куторт, в най-красивата и гостоприемна планина в България -Родопа.

Всички останали допълват прeкрасния и професионален екип и са наши приятели!….

район, на най-красивата  и гостоприемна планина, планината с душа- Родопа.

“Happy Week”е един проект изкристализирал от мечтата, страстта, креативността, грижата за хората и света, доверието и… доброто приятелство!

“Happy Week”е иновативна концепция за активна и здравословна седмична почивка, в която се съчетават медицински прегледи и терапии, здравословно хранене, физическа активност, медитативни техники, СПА процедури, здравни лeкции и творчески  забавления. Целта е за една седмица всеки участник да разбере моментния си здравен статус, да придобие здравословни  навици, да се откъсне от забързаното и натоварено ежедневие, като се разтовари и презареди по най-ефикасен и приятен начин. 

Няма случайно приятелство!… О Хенри

 

          

Д-р Валя Грудева

Съосновател на Happy Week – здравословна почивка

Специалист по неврология, клинична хомеопатия, интегративна медицина и здравословен начин на живот.

Николай Найденов

Съосновател на Happy Week – здравословна почивка

Мениджър на Хотел “Невястата” ****, Пампорово, магистър “Финанси”, с богат управленски опит в туризма и хотелиерството

Сподели: