Доктор Валя Грудева представи иновативната ни концепция за еко здравословна ‪почивка‬ EHS – EcoHealthStyle в предаването ЗДРАВЕТО ОТБЛИЗО по ‪БНТ1‬ от 11-ти януари 2016 г.

Екипът на Eko Health Style предлага на вашето внимание специално предложение за седмична еко здравословна почивка HAPPY WEEK, благодарение на която ще преоткриете възможността да почивате и да се възстановявате по нов здравословен, приятен и много полезен начин.Благодарение на HAPPY WEEK всеки наш гост в рамките на седем дни получава оценка на моментното състояние на организма чрез изготвяне на здравен профил от реномирани здравни специалисти в няколко области. Всеки от вас ще има възможността да премахне излишните килограми чрез специално изготвено пет степенно меню от признати специалисти в сферата на диетологията. Чрез комплекс от детоксикиращи процедури ще ви помогнем да пречистите организма си от ненужните вещества. Екипът на Eco Health Style ще превърне еко здравословната ви почивка в незабравимо и много полезно и презареждащо изживяване. Чрез специалните спортни, лекционни и социални програми всеки наш гост ще открие възможност за нов начин за почивка и създаване на нови социални контакти и добри приятели.

Възползвайте се от нашата актуална оферта и направете резервация от тук до 31 януари 2016 г.за да получите 20% отстъпка от цената на еко здравословната почивка!

Свързани новини:
Сподели: