Какво е Еко-здравословна почивка HAPPY WEEK ?

Happy Week е иновативна концепция за здравословна почивка. Happy week e система съчетаваща в себе си здравна профилактика с хранителни, двигателни и психологични програми и упражнения за отслабване, детоксикация, възстановяване, понижаване нивата на стрес и активна почивка. Целта е да се постигне физическо здраве, емоционален баланс , духовна хармония и да се създаде собствен стил за здравословен начин на живот. Това се постига чрез индивидуални и групови профилактични прегледи, терапии, упражнения, режими и активности, които се извършват от подбрани и признати специалисти по диетология, дерматология, неврология, вътрешни болести, психология и спорт.

Д-р Валя Грудева – Основател

Специалист по неврология, клинична хомеопатия, интегративна медицина, хранене и здравословен начин на живот.

През втория ден лекарският екип Happy week провежда изследвания (кръвни) и профилактични прегледи за установяване на моментния здравен статус на всеки гост. Всеки участник в програмата получава препоръки и напътствия, които да следва по време на престоя си в Happy week и след това.

Медицински прегледи и консултации

Създай свой собствен стил за здравословен начин на живот!

Открий своята еко-здравословна дестинация

хотел НЕВЯСТАТА – Пампорово

“Happy Week“ се провежда в комплекс „НЕВЯСТАТА“ – Пампорово. Мястото, на което е разположен комплексът, е известно с рядък климатичен феномен чист планински “родопски въздух” с отрицателна йонизация, поради което здравословните програми HAPPY WEEK се провеждат точно тук. Тези качества на въздуха са изключително благоприятни за лечение, възстановяване и профилактика на много състояния свързани с нервната, дихателната, сърдечносъдовата и имунна система на човешкия организъм. 

Резервирай своята Еко-здравословна почивка HAPPY WEEK!

Резервирай