Как протича Happy Week?

Happy week е здравословна седем дневна почивка. Тя стартира с настаняване на гостите в  комплекс „ Невястата”и презентация на програмата от основателят и – Д-р Валя Грудева. Всеки гост получава индивидуален график, в който са описани часовете за посещение на всички прегледи, процедури, спортни  активности и развлекателни занимания, които са заложени в плана на Happy week. Спазването на  индивидуалния график е лична отговорност на всеки един участник в програмата. За да бъде Happy week ефективна и за постигане на най-добри резултати, екипът ни разчита на точност и съзнателност при изпълнение на индивидуалните графици. В течение на програмата са заложени – медицински профилактични прегледи, здравословно хранене, релаксиращи, детоксикиращи и подмладяващи  процедури, разнообразни спортни активности, лекции за здравословен начин на живот и вечерни развлекателни занимания.   

Настаняване

“Happy Week“ се провежда в комплекс „НЕВЯСТАТА“ – Пампорово.
Мястото, на което е разположен комплексът, е известно с рядък климатичен феномен чист планински “родопски въздух” с отрицателна йонизация, поради което здравословните програми HAPPY WEEK се провеждат точно тук.
Тези качества на въздуха са изключително благоприятни за лечение, възстановяване и профилактика на много състояния свързани с нервната, дихателната, сърдечносъдовата и имунна система на човешкия организъм.
Регионът е известен и с дълголетието на своите жители, като именно тук броят на столетниците в България е най-голям.

Луксозната и уютна атмосфера на комплекса предразполага към почивка и комфорт през целия престой.

Настаняване в просторен едноспален или двуспален апартамент. Всеки апартамент разполага с парно отопление, LCD телевизор, сателитна телевизия, кабелен интернет, санитарен възел, тераса с красив панорамен изглед към долината на град Смолян. Всички апартаменти са с южно изложение и неповторима планинска гледка.

виж още

Медицински прегледи и консултации

През втория ден лекарският екип  Happy week провежда изследвания (кръвни) и профилактични прегледи за установяване на моментния здравен статус на всеки гост.  Всеки участник в програмата получава препоръки и напътствия, които да следва по време на престоя си в Happy week  и след това.

виж още

Здравословно хранене

В течение на програмата  ще можете да се насладите на специално изготвено здравословно 5 степенно меню съобразено с нашия диетолог.

То се състои от 3 основни хранения – закуска, обяд и вечеря и 2 междинни, приготвени от екологично подбрани биопродукти, по специална технология, професионално разработена от екипа на Happy week. 

  • Основни ястия от леки зеленчукови супи и бульони, фини меса, риби, пастети, пюрета и гарнитури, здравословно подправени и овкусени.
    • Салати от зеленчуци, плодове, кълнове, семена и ядки, с подходящи здравословни дресинги, сосове и подправки.
  • Хлебчета, крекери и пастили от здравословни брашна – лимец, спелта, ръж, овес, киноа, чия и др.
  • Пробиотично, обезмаслено мляко с домашна закваска.
  • Здравословни супер храни и добавки.
  • Здравословни плодови и зеленчукови сокове, смутита и шейкове.
  • Билкови, плодови чайове, планински мед, фруктоза.
виж още

Спорт и антистрес

Спортните и анти- стрес активности са разделени на две групи:

  • На закрито – йога, денс аеробика, водна гимнастика
  • На открито – разходка сред природата, поход в планината, медитации

Всички спортни и анти стрес активности са заложени в индивидуалният график на всеки гост на здравословната почивка Happy week.

виж още

Спа процедури и масажи

По време на 7 дневният престой всеки гост получава 3 специални масажа – релаксиращ, подмладяващ и детоксикиращ; 3 пакетни процедури на инфрачервена сауна, финландска сауна и  парна баня. Всички процедури са разпределени индивидуално и ежедневно по време на здравословната почивка.

 По лекарска препоръка или по собствено желание всеки гост на Happy week може да се възползва от 20% отстъпка и да заяви допълнителен масаж или  процедура, които предлага менюто на хотела.

виж още

Лекции

По време на здравословната почивка ще имате възможност да присъствате на 3 лекции на доказани специалисти в областта на диетологията, психологията и дерматологията.

виж още

Забавления

Всяка вечер по време на здравословната ви почивка Happy week за вашето настроение ще се грижат аниматори, които провеждат разнообразни групови занимания и игри.  Например: Първи стъпки в българските народни танци, ателиета , развлекателни програми.

виж още
Сподели: